پروتئین وی لهستانی آگرو 8010 ( پودر آب پنیر ) - Agro Pharma Nutrition

پروتئین وی لهستانی آگرو 8010 ( پودر آب پنیر ) | Agro Pharma Nutrition

پروتئین وی آگرو 8010 ( پروتئین AGRO ) محصولی به رنگ سفید تا کرم روشن و طعم ملایم است که به وسیله خشک­ کردن و حذف مواد معدنی و لاکتوز از آب پنیر پاستوریزه به دست می­‌آید. پروتئین آب پنیر آگرو حاوی 80 درصد پروتئین وی خالص می‌­باشد.وی پروتئین آگرو فاقد افزودنی های شیمیایی و شیرین کننده است.

پروتئین وی لهستانی آگرو 8010 ( پودر آب پنیر ) | Agro Pharma Nutrition ترکیبی از پروتئین‌های جدا شده از آب پنیر می‌باشد . این ماده حاصل از ته‌مانده شیر جامد شده در فرایند تولید پنیر است . PH این محلول را به ۴٫۶ رسانده باشند. همچنین از ترکیب­‌های مناسب با pH متعادل، برای تعدیل اسیدیته WPC استفاده می­‌شود. آب پنیر فاز محلول (Soluble phase) شیر است .

مصارف پروتئین وی آگرو

مصرف اصلی پروتئین لهستانی اگرو برای رشد و نمو عضلات است. در حین ورزش ، پروتئین‌های عضلانی به اسیدهای آمینه آزاد تجزیه می‌شوند . سپس برای تولید انرژی و فرآیند اکسیداسیون در میتوکندری‌ها رها می‌شوند. خوردن پروتئین وی باعث بهبود سنتز پروتئین بدن پس از ورزش می‌شود. زیرا باعث افزایش اسیدهای آمینه آزاد در بدن می‌شوند. در سال 2010 ، یک هیئت مدیره اتحادیه اروپا برای ایمنی مواد غذایی (EFSA) ادعاهای بهداشتی پیشنهادی را برای پروتئین آب پنیر بررسی کرد . نتیجه‌های زیر در رابطه با فواید مصرف پروتئین وی مورد تایید قرار گرفت:

  • کاهش چربی بدن
  • افزایش ماهیچه‌ها
  • افزایش قدرت
  • افزایش استقامت و ریکاوری سریعتر بعد از ورزش

از جمله‌ی انهاست.

فواید مصرف پروتئین وی اگرو(AGRO):

افزایش تودهٔ عضلانی بدن
کاهش وزن چربی‌های بدن (کاهش چربی بدن)
افزایش قدرت ایمنی بدن توسط افزایش مقدار گلوتاتیون
پیشگیری از سرطان

کمک به فعالیت سلول‌های لنفوسیت t که نقش مهمی در پاسخ ایمنی بدن دارند . در نتیجه کاهش تحلیل بافت‌های بدن در طی بیماری و افزایش سطح سلامتی و تسریع بهبودی بدن بعد از بیماری.

محصولات پودر پروتئین و مکمل های بدنسازی پگاه | MPC , MPI , WHEY  گرافیست

انواع پروتئین وی آگرو و موارد استفاده

  • کنسانتره: معمول‌ترین نوع پروتئین وی می‌باشد که بالاترین تولید و مصرف را در بین سایر انواع پروتئین وی دارد. لاکتوز در هر دو نوع پروتئین وی (کنسانتره و ایزوله) کاهش داده شده است.
  • ایزوله: نوع فرآوری شده که چربی و لاکتوز آن تا چند درصد بیشتر از کنسانتره حذف شده و نود درصد از وزن آن را پروتئین خالص تشکیل می‌دهد. مانند نوع کنسانتره مزه شیر در آن تا حدودی احساس می‌شود.
  • هیدرولیز: نوعی از وِی پروتئین است که پیش-هضم شده‌است . هدف آن هضم و جذب سریعتر در بدن است اما معمولاً قیمت آن خیلی بیشتر از سایر پروتئین هاست. معمولاً هم حساسیت آلرژیک کمتری در افراد حساس ایجاد می‌کند.
  • بومی: این نوع مستقیماً از شیر و نه از ته‌مانده فرایند پنیرسازی استخراج می‌شود که خود در دو نوع کنسانتره و ایزوله عرضه می‌شود.
    میتوانید محصول پروتئین وی پگاه ۱۰ کیلویی رو هم مشاهده کنید.

انواع فرآوری پودر آب پنیر در صنایع غذایی

پروتئین وی لهستانی آگرو 8010 ( پودر آب پنیر ) | Agro Pharma Nutrition به دلیل دارا بودن خصوصیاتی مانند قابلیت هضم و حلالیت بالا، ایجاد ویسکوزیته، قابلیت تشکیل ژل، امولسیون­کنندگی، قابلیت زدن و تشکیل کف از ارزش بالایی برخوردار می‌­باشد . کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف غذایی نظیر صنایع لبنی، صنایع نانوایی، فرآورده­‌های نانوایی و قنادی، فرآورده­های گوشتی و غیره دارد.

در قدیم دفع آب پنیر یک مشکل عمده محسوب می‌شد. سالیان متمادی آب پنیر به عنوان یک محصول زائد و مشکل ساز مورد توجه قرار می‌گرفت . که در دریاها و سطح زمین ریخته می‌شد و یا در مزارع به عنوان غذای حیوانات مورد استفاده قرار می‌گرفت که با پیدایش تکنولوژی‌های جدید و کارآمد این وضعیت تغییر یافت.

محصولات پودر پروتئین و مکمل های بدنسازی پگاه | MPC , MPI , WHEY  برندبوک

با این حال در بسیاری از کارخانه‌های لبنی شاهد هدر رفتن آب پنیر می‌باشیم . این در حالی است که ماده یاد شده از نظر دارا بودن ترکیبات چربی، لاکتوز، مواد ازته و مواد معدنی بسیار غنی بوده و در صنایع غذایی کاربرد و موارد استفاده گوناگونی دارد . از طرفی با توجه به غنای این ماده از نظر دارا بودن ترکیبات آلی، دارای BOD بالایی می‌باشد . این خود اهمیت موضوع را دوچندان می‌کند.

تهیه پودر از آب پنیر و تولید لاکتوز به وسیله متبلور ساختن آب پنیر غلیظ شده سال‌هاست که مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین فرآیندهای جداسازی جدید مانند تبادل یونی، الکترودیالیز امکان تولید محصولات جدیدی را از آب پنیر می‌دهد.

این محصولات جدید تولید شده شامل عناصر غذایی کارآمد و با ارزش غذایی بالا هستند . که برای مصارف صنعتی، پزشکی و دارویی کاربرد دارند. بنابراین امروزه با افزایش تولید آب پنیر کاربردهای صنعتی آن نیز افزایش یافته است.

برخی از مزایا و مصارف کنسانتره پودر آب پنیر در صنایع غذایی

قابلیت استحکام بخشیدن به بافت در محصولات غذایی مختلف به عنوان مکمل ماده خشک همراه با شیرخشک در تولید فرآورده های لبنی تخمیری نقش به سزایی دارد. ایجاد بافت یکدست خامه ای شکل بدون آب انداختگی در تولید محصولات لبنی ، غنی سازی فرآورده های قنادی و نانوایی یکی از بهترین مکمل‌های پروتئینی غلات به شمار می‌رود و موجب بهبود قابل ملاحظه کیفیت این پروتئین‌ها می‌گردد.

کاربرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در صنایع غذایی

  • به عنوان پرکننده و برای بهبود ارزش تغذیه‌­ای فرآورده‌­های غذایی
  • غنی کردن فراورده‌های ذرت و غنی کردن شیرینی‌ها
  • در تولید پایدار کننده­‌های ماست و پنیر به منظور افزایش ماده خشک محصول
  • غنی ­کننده در تولید ماکارونی، چاشنی، پودینگ، بستنی و پنیر
  • تولید شیرخشک نوزادان و یا شیر نوزاد بازسازی شده
  • در تولید فرآورده‌­های گوشتی برای بالا بردن پروتئین محصول و همچنین به عنوان اتصال دهنده (Binder)
  • کاهش بیاتی نان
محصولات پودر پروتئین و مکمل های بدنسازی پگاه | MPC , MPI , WHEY  لوگوی اینستاگرام

تولید پروتئین وی آگرو

پروتئین وی (به انگلیسی: Whey Protein) ترکیبی از پروتئین‌های جدا شده از آب پنیر می‌باشد . این ماده حاصل از ته‌مانده شیر جامد شده در فرایند تولید پنیر است . PH این محلول را به ۴٫۶ رسانده باشند. همچنین از ترکیب­‌های مناسب با pH متعادل، برای تعدیل اسیدیته WPC استفاده می­‌شود. آب پنیر فاز محلول (Soluble phase) شیر است .

بعد از انعقاد کازئین (Casein) در اثر عمل مایه پنیر (Rennet) یا باکتری های لاکتیکی (Lactic bacteria) از لخته جدا می‌شود. لخته شامل کازئین‌ها، چربی‌ها، برخی مواد معدنی و بعضی ویتامین‌ها است . اما آب پنیر حاوی لاکتوز، پروتئین‌های محلول یا پروتئین‌های آب پنیر (Soluble proteins= Whey Proteins)، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی، ویتامین‌ها و آنزیم‌ها می‌باشد. گرمای زیاد (مانند دمای پایدار بالای ۷۲ درجه سلسیوس همراه با فرایند پاستوریزاسیون) می‌تواند پروتئین موجود در آب پنیر را تخریب کند.

ترکیبات پروتئین موجود در پروتئین وی لهستانی آگرو 8010 ( پودر آب پنیر ) | Agro Pharma Nutrition ۲۰٪ وِی و ۸۰٪ کازئین است. پروتئین در شیر انسان ۶۰٪ وِی و ۴۰٪ کازئین است. ۱۰٪ از کل مواد جامد موجود در آب پنبر پروتئین می‌باشد. این پروتئین معمولاً ترکیبی از بتا لاکتوگلوبولین (~ ۶۵٪)، آلفا لاکتبالومین (~ ۲۵٪)، آلبومین سرم گاو (~ ۸٪) (همچنین آلبومین سرم) و ایمونوگلوبولین‌ها است. این پروتئین‌ها مستقل از مقدار pH در حالت معمولی خود محلول هستند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *